pepole, be strong.

 
hej det va ett tag sen.
 
idag har jag varit med amanda på gekås riktigt ballt ändå! (L) 
egentligen har jag 1 sak jag vill berätta om men det är så mycket jag vill säga så ville göra de i ett video inlägg men nää. 
 
för det första så trodde iaf jag att bästavänner alltid skulle finnas där för en. att den alltid skulle skydda en mot allt. att den skulle få dig att le när du inte äns vill. att den ska älskar dig över allt annat. att den ser när du är ledsen. att de hjälper dig tills du mår bra igen. att den skulle bry sig om en. det är äkta vänner. sånna finns det för få av. tänk så skulle alla vara sånna här vänner.. livet hade varit underbart. det hade inte funnits några problem. ingen hade bråkat. alla hade varit vänner. tyvärr är den värld vi lever i orättvis. mot alla. lixom, hur svårt kan det vara att bry sig? inte så jävla svårt. hur svårt kan det va att göra det som är rätt? jag berättar aldrig om mina saker som jag vill att människor ska lyssna på och vara förstående. varför? för att det är precis så dom inte är. varför säga en sak till en person och sen tar den personen det bara som luft? för mig och andra kanske det känns som om en sten som inte är nån liten jävla vindpust som blåser i örat på en. men människor som har svårt för att lyssna och inte intresserade av att hjärta sina vänner är helt värdelösa. bara släpp dom vännerna. sånna sådana kallade "äkta" vänner är inget att ha. bara slöseri med vätska från ögonen och kroppen. välj dom vännerna som alltid hjälper dig. som bryr sig om dig. som berättar för dig hur mycket du betyder för dom. det är det som kallas äkta vänner. 
får jag kanske ge någor exempel på en äkta vän jag har? 
 
- sanna peters. denna tjejen ringer jag när jag är ledsen. denhär tjejen sms:ar jag på lektionerna när allt känns som stenar i magen. och vet ni va? hon lyssnar. hon tar till sig det jag säger. hon säger vad jag ska göra. hon leder mig igenom mörktet. hon är mitt livfs ljus. hon bryr sig alltid om vad jag har och säga. hon berättar för mig vad jag betyder för henne. det gör mig gladare än vad nån annan skulle kunna göra. jag älskar tjejen grymt.
 
- hanna montin. dennhär tjejen får mig alltid att le. hon berättar för mig att jag är hennes hjärta. hennes stjärna. hon säger att vad som än händer ska hon aldrig sluta älska mig. hon lyssnar på mig. hon sparar alla mina ord i hennes hjärta. hon torkar mina tårar. hon tar ut min smärta jag har i hjärtat. slänger den. så jag känner den inte mer. hon får mig alltid att le när mina tårar rinner ner för mina kinder. jag älskar tjejen grymt.
 
-hisar bjaraktari. denna killen är en som en riktigt bror. han finns där för mig. han låter inte någon trycka ner mig. han säger saker till mig som får mitt att le när hoppet känns ute. han får mig att känna att jag kan klara av detta. han får mig att känna mig stark. han lyssnar på vad jag säger. han råder mig om vad jag ska göra som är bäst för mig. så många gånger jag har skrivit till honom när allt känns som tyngst. han berättar sina egna historier och säger att jag aldrig är ensam. han säger till mig att ett liv är som en trappa. man kan aldrig börja högst upp. man måste ta steg för steg. jag älskar killen grymt. 
 
låter inte dessa tre personer ganska lika i vad dom gör? jo juste, vet ni varför? för dom är äkta vänner. 
 
 
 
en sak till ville jag berätta till en bästavän. 
- cissi cervin. aldrig har jag haft så rolig som jag har haft med dig. mitt hjärta ler när jag är med dig. hela jag ler. det finns ingen som har roligare än vad vi två kan ha. alla sommrar och vintrar som vi haft tillsammans. tror du jag glömmer dom? nej dom är sparade i mitt hjärta. sommaren 2011. ni skulle bara fatta hur mycket jag och cissi umgicks då. vi va minnst 3 gånger i veckan. sovde över nästan varje helg. hittade på saker ni inte skulle kunna föreställa er att två 14:åriga tjejer skulle göra. vi badade i havet minst 3 gånger per dag. när vi sovde över va det minst 2 dagar, det kunde till och med va 4. våra vintrar också. tog foton i snön. åkte pulka sen på kvällarna. bakade peppakakor. kollade på film sent på kvällarna. byggde saker i snön. satt inne och spelade warcraft 3 dagarna ut. spelade xbox. byggde koja i skogen. gick på saker tillsammans. hipp hopp west. aldrig har jag haft så rolig som jag har haft med dig cissi. jag skulle blir så jävla tom om du lämnade mig. men vänta lite. det är lördag. 15 september. du skickade just saker till matti. han skickade skärmavbild. du lämnade mig just. 
 
 
  

RSS 2.0