Natti!

Hejsaaan :]
nu ska jag strax sova, ska bara skriva av mig lite till amanda så att jag kan bli lite tröttare o.O 
imon går jag upp tidigt klockan 8 :( för ska nämligen på läger med konfermandera i Mäshult. Ska vara där i en vecka, kommer hem på min födelsedag (1 juli).
Aja så nu får jag la bara säga ha de gött och godnatt! :*

im the same persen.

NEJ! INTE NU IGEN!
orkar inte!

<3

Hejsan :]
Igår va typ världens bästa dag! :D jag,cissi,mamma och wilma åkte till väla köpcentrum med nästan 180 butiker i. köpte en deeeeeeeel kläder hihihi ^^ och ett halsband. ;) vi åkte hemmifrån lite över 10 och vi kom hem halv 10 på kvällen snacka som toppen dag! :D och det va inte allt, vi va och kollade på en häst oxå... så jag och wilma kommer få en häst snart! LÄNGTAR! så skönt att kunna göra något på dagara ist för att sitta och kolla på film eller sitta vid datan 24/7 ;)
men just nu är en sån tråååååk dag så sitter och kollar på transformes 3 och sitter vid skype & facebook.
men aa finns inget annat att göra :(
puss hej :*

.

Heeej :]
just nu e jag på väldig bra humör typ hihi… bara för att jag älskar mina kusiner och dom gör livet tusen gånger roligare! han nyss kommit hem ifrån dom och vi har ju som vanligt haft lite parrttyy ;] hihi men dom ska gå ut festa på allvar och så nu.. men dom lovade att dom skulle festa åt mig hihi.
idag har jag typ bara varit med marina hela dagen, skönaste människan på jorden helt ärligt!
aja nu ska jag vänta på att marina ska logga in nånstans för vi ska nämligen kanske till stan imon och kolla på klännigar. jag har redan fått låna en av min bästa kusin! men marina ska ha en och jag ska ha lite krims krams :]
P.S Ingen gillar en själupptagen person som bara tänker på dens eget bästa.
älska dina vänner framför allt… och dom kommer göra detsamma med dig!
Puss hej! :*

marina <3

hallööö haha hade ingen annan bild...
Kul att sitta kvar i skolan och att alla andra i klassen har stuckit hem. men är tvungen att sitta kvar eftersom att jag ska till min kusins studen sen hihii :3 för tillfället sitter jag och väntar på marina sen ska vi gå hem till henne så jag kan fixa mig tror jag :) hungrig är jag fast jag åt mycke till fruskost.
aja annars inget snart sommar lov... kommer sakna klassen eftersom att jag saknar alltid alla ;)
mariiiiina kom nu :(
puss hej :*

mandiiiiis.

Fuck fuck fuck!
nu så ligger jag i sängen bara.. lyssnar på musik och hoppas på att ngn ska ringa på skype kanske? ä.. jag venne. Idag hade vi prov i no.. gick hyfsat faktisk. Ingen rolig dag idag asså.. mycke hände idag. inte bara det NI tror.
imon ska jag vara i skola till kvart över 12 sen ska jag åka och kolla på min kusin student! :) hihi får byta om i skolan typ.. ovanlig att se mig i klänning o.O aja. Men nu får jag la bara fortsäta hoppas på att ngn ringen på skype.. alla är så dryga nu för tiden o.O
puss hej.. P.S jävligt sexig bild på mig och amanda!

kan icke sova

Riktigt naturlig bild o.O nä usch :]
Kan inte sova, den ända jag kan är att tänka på vafan som händer…

Fina tjejer!

Här kommer två riktigt fina tjejer och deras bloggar som jag tycker ni ska följa! :)



Emelies - http://emelieeswensson.blogg.se/ :)









Linnea - http://linneaaakesson.blogg.se/ :)



RSS 2.0