:]



Heej :]

Just nu lyssnar jag på takida (y) och aa gör inget annat typ. Men imon kommer nog cissi 3:D <3
Underbart med 4 dagar helg nu! vill ha sommar nuu!! :( men känner att den är på G ;)
Men asså hallå igentligen, vrf ska dom som ser bäst ut behandlas bäst oxå? vrf behandlar man inte de andra lika bra? :/ det är ju människor med kött och blod det med lixom. Jag tycker alla borde behandlas lika. Den ända gången jag behandlas (bra) är när jag ser ut så som på bilden. jo det är ju en skillnad men jag är fortfarande samma gammla frida. Vill börja på fotboll NUUUUUUUUU! kondis + att jag älskar lagsporter. Basket och fotboll är de bästa! :D
Om jag kunde vara tankeläsare skulle jag må bättre eller sämmre då?
Man önskar att ens allra största önskan skulle bli sann. Jag lovar jag skulle le,le och le. Mitt hjärta skulle vara komplett. Det är bara synd att vi lever i verkligheten. OOOOååå gud, fan vad tänker nu. Jag tänker på om hur det skulle vara som ens önskan skulle bli uppfylld. Jag skulle fan vara så glad att jag skulle kunna göra vad som helst.
Orkar inte skriva mer nu kommer inte på ngt puss hej <3

Killar är bättre än tjejer



Visste ni att i 6:an och 7:an va jag helt bessat av Green Day?
Visste ni att jag älskade kill-kläder och kill-skor?
Att jag spelade fotboll varje rast med killar även om det ösrengade?
Att jag älskade att åka skateboard?
Att jag hade keps ibland i skolan?
Att jag älskade bilar, kill-spel och kill saker?
Att jag aldig ville vara som andra tjejer?
Att jag nästan bara umgicks med killar?

Ja jag var en så kallad kill-tjej. Och var jävligt stolt över det.
Men om jag skulle göra såhär nu.. skulle jag klassas som konstig och pinsam.
Men jag är inte som alla andra, och kommer ändå aldig bli en liten äcklig fjortis.
Killar är bättre än tjejer, tro mig det är dom.
Puss hej!

SKITSNACK



Hej,

Asså sitter och undrar, när kommer dagen då man känner att man kan gå i shorts och linne? känns som om sommaren aldrig kommer komma!

Igår i skolan va jag glad HELA dagen TILLS sista lektionen i tekniken. OMG fan vad jag är så jävla trött på att en snackar bakom ryggen på en och dom tror att man aldrig ska få veta omg. skaffa ett liv förfan, trött som fan på dig att du tror du är ngt.
Ni som snackar skit.. bara lägg ner med det för man kommer ändå alltid få veta de. Kaxar du mot mina vänner kaxar du mot mig din bitch. please go too the hell..

PUSS!

TAKIDA



Takida in my heart fucking forever!


My feelings never change for something as wonderful as you!



Every time I see you, I just want to be near you. You are so nice and I love you so. It's a shame you do not understand it, but if I were to say something to you, my life is called problem! Have always loved you and always will. You are my sunshine. However, ... it's you who makes me feel like crap. But it is you who makes me feel like a king! I love your beautiful smile, you're so damn fine. All my music is all about you. Every time I listen to my music, I think of you. There is not a day goes by that I think of you! I lack time before .. I sat with my cousin at the computer ... when she said, I was so damn happy. All that evening I smiled. even when I would sleep. I smiled at the wall. my stomach was full of butterflies. I felt that finally I have been loved and liked by the most wonderful guy! But now, I feel like hell. Every time I see you I get hot, but cold.
I love you.


Försöken inte va som alla andra, men försöker bli älskad som alla andra.



Heeej!
Längesen jag la upp något hihi!
dagen idag va kul! va med cissi & hadiii, hade inte dans idag för matilda är sjuk :( aa så jag,cissi och hadi gick till gymmet ist omg kommer ha vääääärldens träningsvärk imon! härligt. imon på idrotten har vi dans, typ bugg och sånt fml! hatar de! för la försöka överleva som jag snart gjort i 15 år! :) nu ska jag lyssna på musik (takida) och försöka nana lite, går lixom upp klockan 6, går ifrån mitt hus till bussen klockan 7 och börjar skolan kl 8 yaaay! (y)
saknar er på söder jävligt mycket! men aah jag trivs bra där jag är på dagarna!
Lavio! §


I miss u...



Miss u more than ever!

Det finns en blomma vit som snö, kan ej vissna, kan ej dö.. dess namn känner du nog igen Ida Valestam heter den!



Hallå gumman (ida)
ska försöka skriva om hur mycket jag saknar & älskar dig.
jag saknar dig otroligt mycket.. saknar att du skriver till mig om det är nått som tynger dig, för jag vill bara hjälpa dig. du har hjälp mig så mycket och fått mig att le hur många gånger som helst. du är en helt underbar person som jag älskar sjukt mycket. du försjtärnar verkligen det bästa och att bli behandlad som en kung! ditt hjärta är av guld och du bryr dig så otroligt mycket om dina vänner. du får alla dem att lee hela tiden. om alla skulle känna dig som jag gör eller aah.. så skulle alla tycka du va helt underbar,, för det är du verkligen! när jag ser dig i skolan vill jag bara springa fram och krama dig eftersom du är så underbar.. men jag tänker pff.. vrf skulle ida vilja snacka med mig ngt mer..? saknar dig så mycket gumman :( vill bara vrida tbx tiden då jag sov över hos dig.. gud vad jag trivdes där, och jag bara kände jag kan va mig sj med dig! och jag hade så kul och bara njöt av dagarna. Älskade bara sitt skratt, ditt smile, din underbara omtänksamhet. Hela du är underbar och det borde du veta vid detta laget!
Du förståg mig på ett sätt som ingen annan gjorde, du sa till mig att jag var betydellsefull. Men det är precis vad du är gumman.
Saknar dig verkligen gumman och jag hoppas att det kommer bli som förr! Kommer alltid finnas för dig vad som än händer och jag skiter fullständigt i jävla falska rykten! För det är du som räknas inget annat!
Jag älskar dig.

busan jag älskar dig. <3



mitt hjärta är totalt krossat!
jag älskar dig busan du är mitt allt!

:)



Hej ≈]

Just nu sitter jag i skolan, vi har slutat är sjuuukt hungrig :( men bussen åker typ om 1 timme -.-'
så e lite forever alone :( idag har typ cirkus maximum ställt upp sitt feta tällt på grusplanen här på skolan wierd?
aa jag och några andra va och kollade på kamelerna och hästarna och typ åsnor och zebror! :D aa nu vill jag bara hem för är så sjukt hungrig :/ vi har massa prov hit och massa prov dit så får la ta och skärpa mig och plugga lite! men gillar nt att plugga på sånt som jag inte tycker e intressand :( gillar typ bara no-biologi :3 och ibland so när det handlar om världskrigen för dom är intressanta!
asså jag älskar att kolla på naturprogram omg det e min drog :D och jag älskar rymden och stjärnorna :]
aa nu ska jag sitta här i skolan tills det är dags att gå ner till bussen... smart som jag e så har jag glömt mitt busskort :(
puss hej! :3

:)



Heej :]
nu har jag nyss ätit upp frukosten, ska strax ducha sen ska jag följa med wilma och mamma till dansen så ska jag och mamma gå ut och gå i stan :] haha vi brukar alltid ha saphira med oss, alla bara kollar på oss med ögon stora som te fat hahah! saphira är hon ljusa, och jill är hon svarta :3
puss hej ;*

RSS 2.0